Selfie box, selfie gép

A selfie box az egyik legmodernebb rendezvényfotózásra kitalált eszköz. Egyszerű használata mellett műtermi minőségű képeket készít és azonnal kinyomtatja az elkészült fotókat: gyakran emiatt mobil fotóstúdióként is szokták nevezni. A pózolás után néhány másodperccel máris a kezedben tarthatod az elkészült képeket, melyek örök emlékül szolgálnak a fantasztikus születésnapról, esküvőről vagy ballagásról. Ismerd meg szolgáltatásunk előnyeit!

selfie box rendelés

Miért érdemes a Selfiefotógép csapatát felkérned?

Csúcsminőségű képek

Eddig mindig valamelyik kollégád vállalta magára a fotózást a karácsonyi céges rendezvényen? Netán óriási a család és professzionális képeken szeretnétek megörökíteni a ballagást? Akkor a selfie box kiváló megoldás, hiszen nagyon könnyen kezelhető, mégis közel műtermi minőségű képeket készít. Nem lesznek homályos csoportképek és bemozdult arcok sem. A selfie gépen viszontláthatjátok magatokat a vakuvillanás előtti pillanatokban a tökéletes beállításért.

A legviccesebb kiegészítőket visszük magunkkal

Neked nem kell azon törni a fejed, hogy milyen eszközöket biztosíts a csapatnak a fotózkodáshoz. Mi gondoskodunk helyetted az ilyen apróságokról is, hogy a parti mindenki számára igazán hatásos és emlékezetes lehessen. Neked csak azzal kell törődnöd, hogy mindenkivel elegendő időt beszélgess és jól érezd magad szeretteid körében.

Profi asszisztenciát biztosítunk

Elsősorban a nagyobb, több száz és több ezer főt számláló események esetében érdemes kihasználni segítségünket. Mi nemcsak beállítjuk a selfie boxot működésre készen, de segítünk a kiegészítőket alkalmazni, gyorsan és rugalmasan szolgáljuk a vendégek igényeit. Ha kell megmutatjuk, miként kell emailben elküldeni a fotókat és tanácsokat adunk az előnyös pózoláshoz is, hogy mindenki beleférje a képbe. Sok embert mozgatni bizony néha nem egyszerű feladat, de kollégáink ott lesznek segíteni

Hogy működik a selfie box?

1. Célszerű először az általunk biztosított kiegészítőket felvenni: egy vicces álbajuszt, csillogó kalapot, vagy akár parókát.

2. A selfie gép előlapján egy érintőképernyő található, amin a START felirat megnyomásával lehet elkezdeni a közös fotózást

3. A gép visszaszámol, így bőven van idő vicces arcot vágni, illetve összeállni egy szuper csoportképhez.

4. Mielőtt kinyomtatnád az elkészült képeket, digitális formában is megőrizheted a fotókat. Küldd el magadnak e-mailben vagy oszd meg néhány érintéssel a Facebook oldaladon

5. A képeket 10×15 cm-es nagyságban pár perc múltán a kezedben is tarthatod. A fizikai képek előnye, hogy megőrizheted őket a családi fotóalbumban, vagy az otthonodat is ékesíthetik egy-egy mutatós képkeretben.

 

profi selfie gép

Selfie gép rendelés néhány kattintással

A szelfigép rendeléshez nem kell mást tenned, mint űrlapunkon keresztül leadnod a legfontosabb adatokat és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Érdemes átgondolni, hogy hány fős társaságnak szeretnél selfie boxot biztosítani. Egy kis baráti, családi rendezvényre biztosan elegendő egy masina is. Azonban céges programokra, 200+ fős lakodalomra több selfie gép lesz elegendő.

A bérléshez arra kérünk, hogy írd meg nekünk a bérlés pontos időtartamát, hiszen egyénre szabott ajánlatot csak így tudunk biztosítani. Természetesen folyamatos megrendelés esetén partnereeinknek mennyiségi kedvezményt is tudunk biztosítani.

Pl: Budapest, 2023.04.15. 13:00-20:00

A honlapot Google reCAPTCHA védi.
Adatvédelmi Tájékoztató | Használati Feltételek